Museum genomineerd voor prestigieuze Webby Award
Museum genomineerd voor prestigieuze Webby Award Museum genomineerd voor prestigieuze Webby Award

Help jij ons de Oscar van internet te winnen?

Een jaar geleden begon de transformatie van het Frans Hals Museum, waarbij twee musea één werden. Met een vernieuwd programma en een nieuwe, frisse identiteit waarin oud en nieuw elkaar ontmoeten. Én een nieuwe website: we hebben een nieuw online platform ontwikkeld, waarin een speels concept is gecombineerd met aantrekkelijk design. Sinds de lancering van de website heeft het museum wereldwijd erkenning ontvangen met onder meer internationale prijzen. Nu is het platform genomineerd voor de People’s Choice Webby Awards: niet minder dan de Oscars voor internet!

We vragen graag jouw hulp bij het winnen van deze prestigieuze prijs. Help ons de Webby Award te winnen, we zijn je heel dankbaar. Let op: stemmen kan tot 18 april.

Klik hier om te stemmen.

Ontdek meer nieuws