Familietours in de herfstvakantie
Familietours in de herfstvakantie Familietours in de herfstvakantie

Prijs per persoon

€ 7,50 exclusief entreeticket

Neem je familie mee op kindertour: speciaal voor kinderen maar ook leuk voor alle leeftijden!

Waarom is Frans Hals de beroemdste schilder van Haarlem? Waar zit de kat in het poppenhuis? Waar voelde de Antwerpse schilder Jacob Jordaens zich thuis? Op hoeveel manieren schilder je een stad? En welke grapjes maakten kunstenaars vroeger in hun schilderijen? Ga mee op een rondleiding langs hoogtepunten uit onze vaste en tijdelijke presentaties, en ontdek het antwoord op al deze vragen!

Het Frans Hals Museum draagt de naam van de beroemdste kunstenaar uit Haarlem. Maar het museum is méér dan Frans Hals alleen. Deze rondleiding voert (families met) kinderen langs hoogtepunten in het museum. Van zeventiende-eeuwse tot moderne kunst, van schilderijen tot poppenhuis, van Frans Hals tot Jordaens en Corneille.

In de herfstvakantie kun je meedoen met deze kindertour op:

• Zondag 17 oktober van 13:30 tot 14:30 uur
  • Zondag 24 oktober van 13:30 tot 14:30 uur
  • Zondag 31 oktober van 13:30 tot 14:30 uur

Let op: Dit is een rondleiding voor (families met) kinderen. Het Frans Hals Museum biedt ook rondleidingen voor volwassenen aan.

Reserveer tickets voor de kindertour

Ontdek meer activiteit