Welkom terug bij het Frans Hals Museum
Welkom terug bij het Frans Hals Museum Welkom terug bij het Frans Hals Museum

Na een pauze van twee weken is vanaf donderdag 19 november het museum weer geopend. We ontvangen je dan graag weer in Hof en Hal.

En ondertussen werken wij achter de schermen nog even aan de laatste puntjes op de i… Zo kun jij straks weer volop genieten van Haarlemse Helden, Museum in Bloei, het poppenhuis en alle schuttersstukken in Hof. En van de moderne Haarlemse realisten en impressionisten bij ‘Mag het ook mooi zijn?’ in Hal.

Koop dus nu alvast je tickets op www.franshalsmusuem.nl.

Heel graag tot ziens!

Ontdek meer nieuws