Geslaagde Herfst-activiteiten
Geslaagde Herfst-activiteiten Geslaagde Herfst-activiteiten

Tijdens de herfstvakantie was er in het Frans Hals Museum voor het hele gezin wat te doen!

Verven als Frans

In Verven als Frans leer je net zo vlot en bewegelijk te schilderen als de beroemdste schilder van Haarlem. De workshop is voor iedereen vanaf zes jaar, maar we hebben gemerkt dat de echte kleintjes ook prima mee konden doen. Tijdens de rest van de tentoonstelling vindt Verven als Frans elke zondagmiddag om 14 uur plaats, en in de kerst- en voorjaarsvakantie vaker. In de herfstvakantie zat het elke dag vol, dus geef je snel op via meet@franshalsmuseum.nl!

Familietour

Tijdens de familie-instaptour kon je kennis maken met beroemde schilders die goed keken naar het werk van Frans Hals. Een museumdocent leert je ook om anders te kijken; naar kunst én elkaar! Door anders te kijken, zie je namelijk veel meer. De succesvolle familietour vindt komende kerst- en voorjaarsvakantie weer plaats op verschillende data.

Houd de kalender in de gaten voor alle data van de familie-activiteiten. Liever zelf op stap? Dat kan ook! Ons nieuwe familie-boekje is elke dag gratis te pakken aan het begin van de tentoonstelling en maakt je bezoek nóg leuker.

Ontdek meer nieuws