Gesloten tot en met 31 mei
Gesloten tot en met 31 mei Gesloten tot en met 31 mei

Foto: Mo Schalkx

Het museum is t/m 31 mei gesloten i.v.m. de maatregelen tegen het Coronavirus

Het Frans Hals Museum is gesloten tot en met 31 mei. Dit in verband met de door de regering afgekondigde maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Dit betekent ook dat wij genoodzaakt zijn alle geplande groepsactiviteiten te annuleren.
Heb je een groepsreservering? Wij verzetten je reservering graag naar een ander moment en zullen hierover contact met je opnemen. Je kunt ons bereiken via meet@franshalsmuseum.nl.

In de tussentijd delen Frans Hals en zijn metgezellen hier graag zijn hersenspinsels met je. Leuke weetjes, tips en inspiratie om zolang je niet bij ons kunt komen toch een beetje in de buurt te zijn. Houd voor actuele informatie over heropening onze website in de gaten.

Foto: Mo Schalkx

Ontdek meer nieuws